ANKARA / SİNCAN - Şehit Haydar Yolcu Ortaokulu

KALELİ YAKAN TOP TURNUVASI

Okulumuzda 5. sınıflar arası kaleli yakan top turnuvası düzenlenecektir. kaleli yakan top turnuvasının kuralları ve katılım şartları şu şekildedir.

1-Müsabakalar 5. sınıflar kendi aralarında olmak üzere eleme usulü ile yapılacaktır.

2-Müsabakalar 2 set üzerinden oynanacaktır.2 set kazanan takım müsabakayı kazanır.

3-Müsabakalarda takımlar 6 oyuncu 1 kaleci ve 3 yedek oyuncudan oluşacaktır. Yeterli oyuncu çıkaramayan sınıflar en az 7 oyuncu olmak koşuluyla turnuvaya katılabilirler.

4-Müsabakalara kız- erkek  öğrenciler  karma takım katılabilir.

5-Müsabaka birincilerine madalya verilecektir.

6-Müsabakalar okul bahçesinde yapılacaktır.

7-Turnuvaya katılmak isteyen sınıflar 15-03-2023 Çarşamba gününe kadar takım listelerini beden eğitimi öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Turnuva Fikstürü

5D - 5C           20 Mart Pazartesi 5. ders