ANKARA / SİNCAN - Şehit Haydar Yolcu Ortaokulu

TOMBİK TURNUVASI

Okulumuzda 5. sınıflar arası Tombik turnuvası düzenlenecektir. Tombik turnuvasının kuralları, katılım şartları ve fikstürü şu şekildedir.

1- Müsabakalar 5. sınıflar kendi aralarında olmak üzere eleme usulü ile yapılacaktır.

2- Müsabakalar 3 set üzerinden yapılacaktır. 3 set kazanan takım müsabakayı kazanır.

3- Müsabakalarda takımlar 10 oyuncudan oluşacaktır.

4- Müsabakalara kız-erkek öğrenciler karma takım katılabilir.

5- Müsabaka birincilerine madalya verilecektir.

6- Turnuvaya katılmak isteyen sınıflar 04.05.2023 Cuma gününe kadar takım listelerini Beden Eğitimi öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Kura çekimi Cuma günü 3. tenefüste yapılacaktır.

7- Müsabakalar okul bahçesinde yapılacaktır.

Turnuva Fikstürü

5D - 5B ........... 08 Mayıs Pazartesi 2. ders